Tinerii din Botosani care ne fac mandri ca suntem romani: olimpicul international la stiinte, campionul logicii, asii roboticii si "romania in our hearts"

Sursa: Adevarul
Luni, 09 Martie 2015, ora 09:50
218 citiri
Inca din secolul al XIX lea Botosaniul a dat Romaniei o penurie de oamenii de stiinta, adevarate genii, valori nepereche. Printre acestia se numara, Mihai Eminescu, George Enescu, Nicolae Iorga, Stefan Luchian, Grigore Antipa, Octav Onicescu sau Elie Radu . La toti acestia se adauga academicieni, artisti, ziaristi si sportivi de renume national si mondial. Desi au trecut 100 de ani, de la explozia de genialitate a Botosaniului si astazi, pe meleagurile lui Eminescu si Enescu se nasc si cresc ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.