Tragedie la Flamanzi! A murit dupa ce a fost strivit de roata tractorului! Ranit grav, s-a urcat la volan si a continuat sa are! FOTO

Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 16:59
334 citiri
Sfarsit cumplit pentru un tanar in varsta de 28 de ani, din Flamanzi. Acesta a murit, vineri dupa-amiaza, dupa ce a fost strivit de roata unui tractor.

Barbatul era singur pe camp cu tractorul, la arat. La un moment dat utilajul s-a defectat, iar tanarul s-a bagat dedesubt, fara a asigura tractorul, pentru a incerca sa il repare.

In acel moment autovehiculul s-a pus in miscare, una dintre roti trecand peste corpul tanarului. Barbatul a mai avut puterea sa se ridice si s-a urcat la volan, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani