Un misionar de 90 de ani din Botosani strange bani pentru construirea bisericilor: "Intru in vorba cu oamenii si duhul blandetii face totul"

Sursa: Adevarul
Sambata, 15 August 2015, ora 17:12
190 citiri
Ioan Avatamanitei, un barbat de 90 de ani din satul botosanean Poiana (de langa orasul Flamanzi), este o legenda vie. Pare omniprezent si este cunoscut in oboarele, pietele si garile din toata Moldova. Pare neschimbat pentru generatii diferite de oameni, doar ca astazi foloseste din cand in cand un baston, fiindca il supara un picior. Toata lumea stie si cu ce se ocupa nea Ioan din Poiana: cu milostenia. De peste doua decenii, Ioan Avatamanitei strange bani pentru construirea bisericilor. Are ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.