Un politician penal trebuie sa aiba mai multa prezumtie de nevinovatie decat un sofer beat care omoara o persoana pe trecerea de pietoni?

Sambata, 14 Octombrie 2017, ora 12:36
58 citiri
E o nebunie totala printre multi membrii si liderii PSD si ALDE, printre liderii PMP, printre politicienii numiti generic "penali", adica numele lor sunt incluse in anchete penale. Cand a mers fostul ministru Teodorovici la audieri la DNA, o doamna care era acolo i-a strigat sa reziste ca nu mai e mult si Kovesi o sa plateasca pentru ce a facut. Apoi, cei de la ALDE refuza sa schimbe un ministru cu dosar penal pentru ca procurorii DNA au comis multe nereguli si multe dosare au fost dovedite ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.