Un sofer baut a facut dezastru in centrul orasului cu un Ford: s-a rasturnat, trei masini distruse in cateva clipe - FOTOGALERIE

Joi, 01 Februarie 2018, ora 07:29
88 citiri
Consumul de bauturi alcoolice combinat cu sofatul si-a dovedit din nou consecintele nefericite. A cunoscut-o pe propria piele un conducator auto chiar in zona zero a municipiului Botosani.

In apropierea miezului noptii de miercuri spre joi acesta se deplasa la volanul unui Ford Focus pe strada Cuza Voda, de la intersectia cu Marchian spre Calea Nationala.

Probabil din cauza vitezei a pierdut controlul asupra volanului si a izbit doua automobile care stationau in apropierea sediului PSD ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.