Un tata care si-a omorat copila vrea sa stea toata viata la puscarie

   

Condamnat la 18 ani si 20 de zile de inchisoare dupa ce si-a recunoscut vina si a fost judecat pe procedura simplificata, care prevede reducerea pedepsei, barbatul a solicitat Curtii de Apel Suceava sa ii majoreze pedeapsa * crima a avut loc in urma cu doi ani
Un criminal din Botosani, care in urma cu doi ani si-a ucis fetita de cinci ani, in fata sotiei si a soacrei, a cerut sa fie condamnat la inchisoare pe viata, fara posibilitatea eliberarii conditionate.

Condamnat la 18 ani si 20 de zile de inchisoare dupa ce si-a recunoscut vina si a fost judecat pe procedura simplificata, care prevede reducerea pedepsei, barbatul a solicitat Curtii de Apel Suceava sa ii majoreze pedeapsa.

In fata instantei, barbatul de 36 de ani a solicitat revizuirea dosarului pe motiv ca ar avea probe noi, insa cand a ajuns in fata judecatorilor a cerut ca pedeapsa sa ii fie majorata.

Criminalul din Botosani a cerut judecatorilor ca pedeapsa de 18 ani sa fie schimbata in inchisoare pe viata, fara posibilitatea eliberarii conditionate.

Totusi, din cauza faptului ca in prima instanta a fost judecat pe procedura simplificata, judecatorii au respectat legea si au mentinut pedeapsa de 18 ani si 20 de zile de inchisoare.

In luna octombrie 2017, Costel V. a ajuns acasa, in satul Vanatori, comuna Gorbanesti (Botosani) si a inceput sa faca scandal, la fel ca in fiecare zi. Dupa o zi lunga de munca, barbatul a ajuns beat acasa, a dat drumul la muzica si cand sotia i-a cerut sa dea mai incet a pus mana pe un cutit si a vrut sa o injunghie.

Femeia a fost salvata de mama ei, moment in care criminalul s-a dus in patul in care dormea fiica lui in varsta de cinci ani si i-a taiat gatul.

Medicii chemati de urgenta la fata locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viata fetitei.

Nicolae DRUMEA
Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 17:40
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
Fostul sediu al uneia dintre cele mai mari banci de la Botosani transformat in magazin de perdele si covoare - GALERIE FOTO
In locul unde a functionat timp de peste doua decenii una dintre cele mai vechi institutii bancare ...
Premiera in politica: Un om de afaceri din PNL refuza post de director. Explicatia vine din alta lume!
Maricel Maxim, consilier local PNL Un liberal botosanean pare a fi rupt din actuala lume politica nu ...
Cine este noul prefect al judetului Botosani si ce avere (n)-are!
Colbu Valentin Alexandru este fost ofiter in cadrul Ministerului Apararii Nationale in perioada 1990 ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor