Vremea buna care ne face rau: Pamantul uscat, ingrijorarea fermierilor botosaneni. "Nu am mai avut de mult un an atat de dificil. Depindem numai de ceea ce curge de sus"

Duminica, 11 Noiembrie 2018, ora 23:59
72 citiri
Seceta pedologica anuntata de meteorologi creeaza probleme din ce in ce mai mari in judetul Botosani, rezerva de umiditate din sol diminuandu-se tot mai mult de la o saptamana la alta. Agricultorii botosaneni asteapta ca ploile prognozate catre sfarsitul lunii noiembrie sa le salveze culturile deja infiintate si sa le permita araturile pentru culturile de primavara.

In prezent, din cauza continutului de apa foarte scazut, majoritatea suprafetelor agricole nu pot fi arate, pamantul fiind la fel ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani