Zeci de miliarde de lei imputati de Curtea de Conturi Consiliului Judetean! "O sa avem o discutie cu vechea conducere a CJ, cu cartile pe fata", spune Sorescu

Luni, 28 Iulie 2014, ora 08:38
131 citiri
Curtea de Conturi a imputat Consiliului Judetean, in urma unor verificari, sume uriase, care dateaza de pe vremea vechii administratii judetene, din perioada 2009-2012.

Vicepresedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Sorescu, a spus ca situatia este delicata si ca se cauta solutii, inclusiv vor fi purtate discutii cu vechii sefi ai Consiliului Judetean.

"Termenul de prescriptie incepe de la data la care s-a constatat o anumita fapta. Sunt situatii din anul 2009. Noi am incercat sa luam ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani