Extinderi, bransamente si racorduri noi, precum si statii de tratare si epurare, un proiect al Nova Apaserv de peste 100 milioane euro!

Miercuri, 02 Februarie 2011, ora 11:59
321 citiri
Orasul Saveni si localitatile invecinate au sanse maxime sa schimbe sursa de alimentare cu apa. Aceasta nu va mai fi lacul Negreni ci acumularea de la Stanca-Costesti, conform proiectului de "Extindere si reabilitare a infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Botosani", se arata intr-un comunicat de presa al SC Nova Apaserv Botosani.

O delegatie condusa de Mihai Esabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani, a discutat saptamana trecuta cu reprezentanti ai Comisiei Europene la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: proiect extindere Nova Apaserv

Stiri Botosani