90 de ani de la nasterea IPS Adrian, arhiepiscopul romanilor din Occident: "Dumnezeu l-a binecuvantat sa se nasca in tinutul Botosanilor"

Luni, 22 Februarie 2016, ora 07:32
201 citiri
"In cadrul Sfintei Liturghii canta "Tatal nostru", dupa melodia lui Ciprian Porumbescu". IPS Adrian Hritcu, nascut pe 22 februarie 1926, la Stiubieni, plecat la Domnul pe 23 februarie 2013, a fost arhiepiscop al Arhiepiscopiei misionare ortodoxe romane pentru Europa Centrala si Occidentala.

A primit la botez numele Aurel. Dupa absolvirea Scolii de cantareti din Manastirea Neamt (1940-1944), a urmat Seminarul Teologic de la Manastirea Neamt (1948-1953) si Institutul Teologic Universitar din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani