Cartea dedicata rockului, scrisa de Nelu Stratone, lansata si la Botosani. Afla mai multe despre carte si muzica rock din perioada comunista dintr-o emisiune realizata de o adolescenta!

Joi, 30 Martie 2017, ora 11:57
53 citiri
Cartea "Rock sub secera si ciocan" scrisa de Nelu Stratone a fost lansata recent si la Botosani avandu-i invitati pe editorul cartii, Andrei Ruse, cel care s-a consacrat in lumea literara pentru cartea "Zaraza" dedicata cantaretului interbelic Cristian Vasile, si jurnalistul Liviu Mihaiu de la ziarul Academia Catavencu si Radio Guerrilla.

Evenimentul a avut loc intr-un local din Botosani in prezenta unui public tanar destul de restrans insa. Conform declaratiilor facute de cei doi cartea face ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.