Fostul actor de la Teatrul din Botosani, care a facut furori la "Romanii au talent" si-a luat si o pitipoanca sexy. Vezi cat a ajuns sa castige!

Sambata, 01 Noiembrie 2014, ora 08:00
207 citiri
Ventrilocul Eduard Andrei, fost actor al Teatrului Mihai Eminescu din Botosani, a creat un nou personaj, pe care il insufleteste la spectacolelel de stand-up comedy. In ton cu tendintele din societate, este vorba de "Lolita", o pitipoanca siliconata, cu buzele injectate cu acid hialuronic.

Ventrilocul Eduard Sandu Andrei s-a lansat la "Romanii au talent" cu "Nea Alecu", un batranel simpatic care este cu ochiul numai dupa fetiscane pe care le complimenteaza. "Realitatea din jurul meu si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.