Premiu cu cantec pentru Mircea Cartarescu. Colegii il numesc pe scriitor "caldicelul" din Apocalipsa si il acuza de "abdicare morala"

Marti, 17 Ianuarie 2017, ora 12:02
91 citiri
Acceptarea de catre celebrul scriitor a Premiului National de Poezie "Mihai Eminescu" pentru Opera Omnia, primit duminica la Botosani, este criticata de "lupii tineri" dizidenti ai Uniunii Scriitorilor, care considera ca poetul ii face in felul acesta jocul lui Nicolae Manolescu, scrie ziarul Adevarul.

Desi era oarecum de asteptat, vestea a luat totusi prin surprindere breasla literara: cunoscutul scriitor Mircea Cartarescu (60 de ani) a castigat (si, mai important, a acceptat) Premiul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.