Spectacolul "Balerinul turbat", pus in scena pentru actorul Volin Costin. Un candidat la Primaria Botosani, alaturi de actorul botosanean, in public!

Duminica, 08 Mai 2016, ora 11:55
57 citiri
Sambata seara, spectacolul "Balerinul turbat", nominalizat la Festivalul International al Recitalurilor Dramatice "Valentin Silvestru" a fost jucat in scop umanitar pentru actorul Volin Costin, care in urma cu un an a suferit un accident cerebral. Banii din biletele vandute la acest spectacol vor ajunge pentru recuperarea directorului artistic al teatrului Mihai Eminescu, Volin Costin.

Spectacolul Balerinul turbat care il ca unic actor pe Misa Dontu reda viata artistului cu suisuri si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.