Video exceptional: Pantofii mei. Si mesajul tulburator al unui tata din Botosani: "Ingroapa-ti copilul la care ai visat si accepta-l pe acesta...."!

Miercuri, 20 Iulie 2016, ora 10:59
59 citiri
Un parinte din Botosani, tatal unui copil cu autism, a postat pe pagina de Facebook un mesaj tulburator, pe care in redam integral:

"Eu propun un troc, pentru toti cei care spun: "Dar ia o groza de bani pe copilul ala, uite, are o gramada de facilitati!".

Dar hai, stai tu pe la usile psihologului, neuropsihiatrului, neurologului, medicului de familie, terapeutului etc. zile intregi, uda perna in fiecare noapte gandindu-te la ce vei face maine, priveste-ti copilul cum se autostimuleaza, devino ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani