Ancheta finalizata dupa ce o pacienta a reclamat comportamentul unui medic de la Mavromati! "A fost afectata atat imaginea medicului, cat si a spitalului"

Joi, 13 Aprilie 2017, ora 11:02
62 citiri
Conducerea Spitalului Judetean Mavromati s-a autosesizat si a dispus o ancheta interna dupa ce o botosaneanca a reclamat comportamentul unui medic de pe una dintre sectii.
Reprezentantii unitatii spitalicesti au incercat sa ia legatura cu persoana care si-a manifestat nemultumirea pe o retea de socializare, dar sustin ca aceasta nu a dorit sa furnizeze detalii despre cele petrecute.
"In timpul anchetei, persoana care a postat pe Facebook comentarii negative la adresa unui medic din cadrul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani