Becali, despre episodul "telefonul" de pe banca FCSB, in timpul meciului cu FC Botosani: "Nu va permit! Nu va intereseaza!"

Luni, 11 Decembrie 2017, ora 11:02
72 citiri
Gigi Becali a reactionat destul de dur dupa ce MM Stoica a fost surprins folosind un telefon mobil pe banca tehnica a FCSB in timpul meciului cu FC Botosani.
Latifundiarul a negat ca ar fi ordonat o schimbare, insa le-a transmis jurnalistilor prezenti in studioul DigiSport, ca nu au voie sa il intrebe astfel de lucruri.
"Nu va permit aceasta intrebare! Nu va intereseaza! Problema voastra e sa comentati despre fotbal. Nu am dat niciun mesaj. Daca dau un astfel de mesaj, il dau la pauza. E o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani