Becali dezamagit, Iftime optimist: "Acest copil a fost laudat prea mult. Are calitati extraordinare, dar trebuie adus cu picioarele pe pamant"

Marti, 20 Martie 2018, ora 23:59
92 citiri
Cumparat de FCSB in finalul lui 2017 si considerat "noua perla" a lui Gigi Becali, Olimpiu Morutan traverseaza o perioada slaba de forma. Valeriu Iftime, finantatorul echipei FC Botosani, spune ca de vina pentru randamentul scazut al mijlocasului ar fi laudele de dupa transferul la formatia bucuresteana, scrie digisport.ro. Iftime are si solutia: Morutan trebuie adus cu picioarele pe pamant!

Valeriu Iftime spune ca a discutat de mai multe ori cu Morutan in ultima perioada si lucrurile au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani