Becali spune ca italienii sunt fascinati de Olimpiu Morutan: "Un interviu special cu cea mai mare perla a Europei"

   

Gigi Becali este sigur ca va obtine o suma uriasa dupa transferul lui Olimpiu Morutan. Finantatorul de la FCSB a dezvaluit ca italienii sunt innebuniti dupa Morutan, pe care il considera "cea mai mare perla a Europei"."M-a contactat cineva ca a zis un ziarist din Italia vrea sa faca un interviu special cu Morutan, cea mai mare perla a Europei, in timpul asta", a fost anuntul facut de Gigi Becali, la Digi Sport.
Becali e convins ca in cel mult 2-3 ani va da lovitura cu pustiul de 19 ani si ca va lua peste 100 de milioane de euro, atat cat spune ca valoreaza clauza de reziliere. "Morutan trebuie sa joace 10. Nu facem noi echipa din studio, dar eu asa vad. Atunci, e o competitie pentru doua posturi, intre 3 jucatori: Man, Tanase si Coman", a mai spus Ilie Dumitrescu.
In acest sezon, Morutan a jucat in 15 meciuri oficiale si a marcat trei goluri pentru FCSB. Mijlocasul de 19 ani a fost cumparat cu un milion de euro de la FC Botosani. Mai mult, Becali a mai platit 400.000 de euro pentru 10% din drepturile jucatorului, care ramasesera in posesia Botosaniului.
Morutan l-a cucerit pe Becali, care a luat o decizie neasteptata in urma cu cateva zile. "Lui Morutan ii maresc salariul acum, in iarna. Ore 8000/luna si ii fac 13-14.000 si ii schimb clauza, pentru ca 70 de milioane e prea putin, mi-e frica ca mi-l fura", a spus Becali.
Vineri, 05 Octombrie 2018, ora 11:02
Sursa: Stiri Botosani

Stiri Botosani
Cele mai citite stiri
Patru directori in curtea Miscarii Populare, nominalizari soc pentru directori - LISTA
In afara postului de subprefect, pentru care chiar vineri presedintele judetean al Partidului ...
O institutie de la Botosani a cautat sa cumpere 6 apartamente si nu a gasit NIMIC pe piata imobiliara locala
Am putea spune ca aceasta situatie reprezinta paradoxul pietei imobiliare actuale, care se afla ...
SCANDAL national cu eliminarea pensiilor speciale - LISTA beneficiarilor de la Botosani, cea mai mare pensie 40.000 de lei, cea mai mica 1.100 de lei
Decizia guvernarii liberale de a elimina o parte din pensiile speciale achitate la acest moment unor ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor