Botosani: Probleme multe, solutii simple. Dar nu si pentru Directiile de Pasapoarte si Permise, care mentin o situatie tensionata la nivelul intregii tari!

Marti, 08 August 2017, ora 23:59
91 citiri
Avem de-a face cu un stat impotent in a rezolva cele mai simple probleme, dar deosebit de priceput in a-si crea altele. Surd la apelurile din teritoriu, statul mentine cu intentie o stare tensionata la nivelul serviciilor deconcentrate aflate in slujba publicului. Serviciile de Pasapoarte si Permise si Inmatriculari se ineaca in propriile probleme, cele mai multe cu o rezolvare simpla.
Ca si cum situatia Serviciilor de Pasapoarte si Permise nu era suficient de ingreunata de lipsa de personal, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani