Catalin Golofca nu-l uita pe Cristi Pustai: "Vreau sa marchez, sa joc bine si sa-l fac sa-i para rau ca nu m-a tinut in lot"

Marti, 29 Noiembrie 2016, ora 10:45
77 citiri
FC Botosani joaca miercuri, 30 noiembrie, in etapa intermediara a Ligii 1, impotriva formatiei de pe locul doi, Gaz Metan Medias, acolo unde antrenor este Cristi Pustai.

Catalin Golofca isi doreste sa marcheze impotriva Mediasului si sa-l faca pe fostul antrenor al Botosaniului sa-i para rau ca nu l-a tinut in lot iarna trecuta.

"Nu am niciun mesaj sa-i transmis lui Cristi Pustai. Doar ca vreau sa marchez, sa joc bine si sa-l fac sa-i para rau ca nu m-a tinut in lot, ca nu a contat pe mine. A ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani