Costel Enache este pregatit de meciul cu Chiajna: "Ne-am lovit, ne ridicam, ne curatam de praf, ne pansam si trebuie sa mergem in continuare"

Vineri, 18 August 2017, ora 21:02
61 citiri
FC Botosani va primi vizita celor de la Concordia Chiajna, luni seara, incepand cu ora 18:30, pe stadionul Municipal. Oaspetii se afla pe penultimul loc in Liga 1 si au doar 2 egaluri si 4 infrangeri.
Antrenorul botosanenilor, Costel Enache, ia in serios partida cu ilfovenii si spune ca jucatorii trebuie sa uite infrangerea cu Craiova, se se ridice si sa mearga inainte.
"Jocul este unul foarte important pentru noi. Cred ca si pentru adversar este o oportunitate de a-si drege un pic necazurile. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani