Cupa Sperantei la Qwan Ki Do 2018 - FOTO

   

Sambata, 29 septembrie 2018, a avut loc la Sala Polivalenta din municipiul Botosani o competitie de Qwan Ki Do, "Cupa Sperantei", organizata de Clubul Sportiv Dao Botosani in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Tineret si Sport.
La eveniment au participat copii cu varsta cuprinsa intre 5-17 ani de la 5 cluburi de Qwan Ki Do, respectiv C. S. Manh Su Tu Iasi, C. S. Cuong Dao Husi, alaturi, C.S. Hong Ha Radauti, C.S Floare de colt Borca si C. S. Dao Botosani.
Competitia a cuprins doua probe: la proba de Thao Quyen (proba tehnica) au participat 92 copii, iar la proba Song Dau (proba de lupta), 65 de copii.

"La inceput de an sportiv 2018-2019, organizarea acestei competitii a insemnat o testare initiala a sprtivilor , similara cu cea din structura scolara, pentru a verifica pregatirea copiilor dupa vacanta si sa stabilim directiile pe care le vom urma in pregatirea competitionala in perioada urmatoare.", a declarat Eugen Esurcanu, coordonator tehnic pentru judetul Botosani, centura neagra 4 dang. "Acest eveniment face parte din finantarile nerambursabile sprijinite de Primaria Municipiului Botosani si Consiliul Local Botosani pe anul 2018. Continutul acestui proiect nu reflecta neaparat pozitia Primariei Municipiului Botosani si nu implica nicio resposabilitate din partea acesteia", a declarat Jajaie Florin, presedinte a CS DAO Botosani.
Luni, 01 Octombrie 2018, ora 21:03
Sursa: Stiri Botosani

Stiri Botosani
Cele mai citite stiri
Accidentul MORTAL de langa Permise: PRIMELE cuvinte ale baiatului care a omorat un om cu masina
Pe 18 iunie 2017 un cumplit accident rutier a avut loc pe Calea Nationala, langa sediul Serviciului ...
Super tranzactie in zona ultracentrala a orasului, un om de afaceri a cumparat o cladire pentru fiul sau - GALERIE FOTO
Una dintre cladirile din zona ultracentrala a municipiului resedinta de judet va avea o alta ...
Ancheta la Spitalul Judetean "Mavromati"
La Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean "Mavromati" din Boto s ani a fost ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor