Dinamo acuza arbitrajul lui Rusandu si spune ca e viciere de rezultat! Asa o fi? Doi dinamovisti iertati de la eliminare! FOTO

Duminica, 02 Octombrie 2016, ora 06:43
42 citiri
Dinamovistii au plecat foarte nervosi de pe stadionului Municipal din Botosani, dupa infrangerea suferita in fata echipei FC Botosani, scor 2-1.

Bucurestii au acuzat arbitrajul lui Lucian Rusandu, despre care spun ca a viciat rezultatul. Ros-albii acuza un fault asupra lui Palic, inainte ca FC Botosani sa deschida scorul, dar si penalty-ul acordat in repriza a doua.

S-au comentat pe toate posturile tv si pe toate site-urile nationale doar aceste doua faze, facandu-se abstractie fata de alte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani