Enache si-a felicitat echipa, dupa egalul cu FCSB. "O echipa increzatoare, care se poate lupta de la egal la egal cu oricine"

Luni, 03 Septembrie 2018, ora 11:02
70 citiri
FC Botosani a reusit sa scoata un rezultat de egalitate pe terenul FCSB-ului, 2-2, dupa ce a fost condusa cu 2-0 inca din minutul 20. La finalul partidei, Costel Enache s-a aratat multumit de jocul prestat de fotbalistii pe care ii pregateste.
"Nu stiu cat e meritul meu, dar eu clar am vazut ca e meritul jucatorilor chiar daca au inceput meciul timid si ceva emotionati, asa au avut si un handicap de doua goluri dupa 20 de minute. N-au cedat, nu s-au pierdut si am revazut echipa pe care mi-as ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani