EXPERIENEsA ministrului Razvan Cuc in judetul Botosani! A circulat prin gropi si a fost intampinat de un afacerist suparat: "Mai merita sa traim in Romania?" - FOTO, VIDEO

Joi, 02 Martie 2017, ora 08:02
76 citiri
Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a ajuns in sfarsit pe drumul de pamant DN 24C Manoleasa - Radauti Prut si a vazut cu ochii lui ca nu degeaba oamenii din zona sunt disperati.
Razvan Cuc a ajuns la Botosani pe traseul Iasi - Targu Frumos - Botosani, dupa care a plecat cu masina pe traseul Botosani - Saveni - Avrameni, iar la Avrameni delegatia a mers pe drumul judetean 294 A (Avrameni - Dimitrie Cantemir - Mitoc), un drum la fel de prost sau poate mai prost decat DN 24C.
Ajuns pe drumul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani