FC Botosani este suparata pe arbitraje: "Trei accidentati, un penalty si un cartonas rosu la Timisoara. Sper sa avem parte de un arbitraj echidistant cu Steaua"

Vineri, 31 Iulie 2015, ora 13:48
56 citiri
Antrenorul echipei FC Botosani s-a plans de arbitrajul din ultima partida de campionat de la Timisoara, atunci cand botosanenii au avut un penalty clar, dupa un fault asupra lui Hadnagy, dar si atunci cand Scutaru nu a fost eliminat, dupa ce l-a lovit pe Neziri intentionat.

Vreau sa trag un semnal de alarma. Vad ca se practica in fotbalul romanesc, ca atunci cand apare un joc important pentru o echipa, apar diferiti oameni din conducerile echipelor pe la televiziune si se plang ca nu au avut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani