FC Botosani, in UEL? Iftime explica reteta si e transant: "Am plecat pe la Rennes, pe la Aston Villa, sa vad cum e organizat un club de afara"

Luni, 09 Februarie 2015, ora 00:01
167 citiri
Desi este clasata doar pe locul 7 in Liga 1, FC Botosani ar putea reprezenta Romania in editia viitoare a cupelor europene, din cauza problemelor juridice pe care le au cluburi precum CFR Cluj sau Petrolul Ploiesti.

In acest moment, FC Botosani pare sa fie unul dintre cele mai stabile cluburi din Liga 1, la doi ani de la promovare, iar finanatatorul Valeriu Iftime a oferit un interviu spectaculos la radio Sport Total FM, citat de digisport.ro, in care a vorbit despre reteta succesului la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: FC Botosani UEL FC Botosani Liga 1

Stiri Botosani