FC Botosani poate pierde meciul cu CFR Cluj la MASA VERDE. Cum a incalcat REGULAMENTUL

   

FC Botosani a incalcat articolul 45 din ROAF si a avut doar 5 jucatori formati la nivel national, in loc de 6, pe foaia oficiala la meciul cu CFR Cluj din 16-imile de finala ale Cupei Romaniei.Astfel, se pare ca FRF va decide rezultatul 0-3 la "masa verde".
FC Botosani s-a impus la loviturile de departajare, 4-2 (2-2 dupa 90 si, respectiv, 120 de minute), in meciul cu CFR Cluj din 16-imile de finala ale Cupei Romaniei, dar este aproape sigur ca va pierde cu 0-3 la "masa verde".
ROAF (Regulamentul de Organizare al Activitatii Fotbalistice) prevede la art. 45 ca "echipele din Liga 1 au obligatia sa inscrie in raportul de arbitraj un numar minim de 6 jucatori formati la nivel national".
FC Botosani a avut doar 5 astfel de jucatori in lotul de 18: Moescu, Chindris, Brinza, Cimpanu si Patache. In meciurile din Cupa Romaniei se respecta regulile din Liga 1: "In privinta numarului maxim de jucatori extracomunitari folositi in jocurile din Cupa Romaniei, se aplica urmatoarele reguli: a) daca intr-un joc se intalnesc echipe din aceeasi categorie, se aplica regulile stabilite pentru categoria respectiva".
CFR Cluj are la dispozitie 48 de ore pentru a face contestatie, dar in astfel de cazuri este posibila o autosesizare a federatiei. "Sesizarea privind incalcarea acestor reguli poate fi facuta de orice club interesat, sau din oficiu, de catre Departamentul de Competitii al FRF/LPF, dupa caz", se precizeaza in ROAF.
Joi, 26 Septembrie 2019, ora 11:45
Sursa: Stiri Botosani

Stiri Botosani
Cele mai citite stiri
Omul cu care PNL ar putea sa scoata judetul Botosani de sub dominarea PSD, ignorat total de liberali
SURSA foto: www.darabaneni.ro Liberalii botosaneni au reusit sa se claseze la pe unul dintre ...
Doua noi puncte fixe de control rovinieta in judetul Botosani
Incepand de maine, 15.11.2019, vor fi puse in functiune pe reteaua de drumuri nationale si ...
Un tata care si-a omorat copila vrea sa stea toata viata la puscarie
Condamnat la 18 ani si 20 de zile de inchisoare dupa ce si-a recunoscut vina si a fost judecat pe ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor