Florin Plamada, despre meciul cu CSMS Iasi: "O inclestare foarte tare intre doua echipe care vor dori sa se impuna pentru a-si castiga suprematia"

Sambata, 09 Aprilie 2016, ora 11:47
113 citiri
Fundasul Florin Plamada a evoluat timp de un an de zile pentru viitoarea adversara a celor de la FC Botosani, CSMS Iasi, fiind imprumutat pana la inceputul acestui sezon al Ligii 1.

Acum, fotbalistul in varsta de 24 de ani doreste ca FC Botosani sa castige clar acest derby al Moldovei, insa spune ca nu va fi deloc usor si asta pentru ca CSMS Iasi a evoluat bine in ultimele partide.

"Chiar daca Iasiul e pe primul loc inaintea acestui meci si noi evoluam pe teren propriu, nu cred ca putem vorbi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani