Georgienii cred ca au avut noroc la tragerea la sorti a primului tur preliminar din Europa League: "Botosani - altfel de noroc"

Sambata, 27 Iunie 2015, ora 12:15
168 citiri
Atat FC Botosani, cat si adversara sa, FC Spartaki Tskhinvali, vor debuta joi seara in cea de-a doua competitie europeana intre cluburi, Europa League.

Jurnalistii din Georgia cred totusi ca echipa lor a avut noroc la tragerea la sorti pentru ca au dat peste FC Botosani, o echipa fara nume in Europa.

"FC Botosani a ajuns accidental in Europa League. Echipa din Romania a terminat pe locul al optulea in campionat, terminand sub Cluj, Petrolul, Dinamo Bucuresti si Craiova, echipe care insa nu au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani