Inca o botosaneanca pe podiumul Campionatului European de Haltere!

   

Botosaneanca Madalina Bianca Molie a cucerit o medalie de argint si una de bronz, miercuri, la cat. 71 kg, la Campionatele Europene de haltere de la Batumi (Georgia).Bianca Molie a obtinut argintul la stilul smuls, cu 101 kg, fiind devansata de rusoaica Anastasia Romanova, cu 112 kg, in timp ce bronzul a revenit israeliencei Nikol Rubanovich, cu 96 kg.
La aruncat, Molie s-a clasat doar pe locul 6, cu 114 kg, dupa ce a ratat prima incercare la 111 kg. Aurul a revenit rusoaicei Romanova, cu 128 kg, argintul a fost adjudecat de britanica Emily Godley, cu 123 kg, iar bronzul a fost obtinut de suedeza Maria Akerlund, cu 118 kg.
La total, Romanova a fost prima, cu 240 kg, Godley a fost a doua, cu 216 kg, iar Molie a cucerit bronzul, cu 215 kg.
Romania are 14 medalii obtinute la Batumi, dintre care sase de aur, trei de argint si cinci de bronz. Elena Andries a cucerit trei medalii de aur, la cat. 49 kg, Loredana Toma a luat trei de aur la cat. 64 kg
, Irina Lepsa a luat doua medalii de argint la 64 kg (smuls, total) si una de bronz (aruncat), Madalina Bianca Molie (71 kg) a luat argint (smuls) si bronz (total), medalii de bronz obtinand si Cosmina Pana (cat. 45 kg, la stilul aruncat), Cristian Marian Luca (55 kg, la smuls) si Sorina Hulpan (cat. 59 kg, la aruncat).
Romania participa cu 14 sportivi la competitia de la Batumi, care ofera puncte pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.
Miercuri, 10 Aprilie 2019, ora 23:59
Sursa: Stiri Botosani

Stiri Botosani
Cele mai citite stiri
VIDEO cu jaful de la Brico Depot! Cuplul surprins de camere, dat in urmarire generala - GALERIE FOTO
Reprezentantii magazinului Brico Depot au reusit sa extraga in timp record imaginile cu barbatul si ...
Cine este noul prefect al judetului Botosani si ce avere (n)-are!
Colbu Valentin Alexandru este fost ofiter in cadrul Ministerului Apararii Nationale in perioada 1990 ...
Fostul sediu al uneia dintre cele mai mari banci de la Botosani transformat in magazin de perdele si covoare - GALERIE FOTO
In locul unde a functionat timp de peste doua decenii una dintre cele mai vechi institutii bancare ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor