INTERVIU cu Michael Ngadeu: "Mi-e dor de mancarea romaneasca"! Ce botosanean propune la nationala si cum l-au impresionat fanii de la Botosani!

Duminica, 26 Februarie 2017, ora 11:02
65 citiri
Michael Ngadeu (26 de ani) a jucat doi ani pentru FC Botosani dupa care s-a transferat la Slavia Praga. Fundasul a castigat la inceputul lunii februarie Cupa Africii pe Natiuni cu reprezentativa Camerunului.

Totodata, cel alintat "Misu" la Botosani a facut parte si din echipa ideala a Cupei Africii. Ngadeu a acceptat sa ofere primul interviu pentru presa din Romania dupa castigarea ultimului trofeu, insa a vorbit si despre motivele care au dus la ratarea transferului la Steaua, dar si despre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani