INTERVIU cu noua perla a Craiovei, Andrei Burlacu! Povestea fotbalistului refuzat de FC Botosani, care la inceput a fost portar! Vezi ce spune Daniel Schiopu despre el! FOTO, VIDEO

Duminica, 17 Septembrie 2017, ora 23:59
129 citiri
Numele lui Andrei Burlacu este pe buzele tuturor iubitorilor fotbalului din Romania, incepand de la antrenori, jucatori, jurnalisti si mai ales pe buzele fanilor echipei Universitatii Craiova, si asta pentru ca fotbalistul nascut in Botosani a fost eroul oltenilor in jocul cu Dinamo Bucuresti, incheiat la egalitate 2-2.
Nu intamplator Andrei Burlacu a dat pasa de gol si gol in duelul Craiovei cu Dinamo, fotbalistul botosanean reusind jocuri bune si in precedintele intalniri ale oltenilor.

Insa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani