LIGA 1: Ciprian Brata, inaintea meciului cu Steaua: "Trebuie sa scoatem ceva din acest meci, un punct sau de ce nu, chiar trei"

Vineri, 31 Iulie 2015, ora 08:31
100 citiri
Mijlocasul Ciprian Brata, unul dintre jucatorii transferati in aceasta vara de FC Botosani spune ca formatia pregatita de Leo Grozavu poate castiga meciul de sambata de pe Municipal impotriva Stelei.

Este un meci destul de dificil pentru ca intalnim campioana Romaniei. Noi insa nu avem nimic de pierdut ci doar de castigat. Ii prindem si putin obositi dupa meciul pe care ei l-au avut cu Partizan si trebuie sa scoatem ceva din acest meci, un punct sau de ce nu, chiar trei. De preferat ar fi trei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani