LIGA 4: Darabaniul poate deveni campioana judetului Botosani la un gol diferenta, dupa ce s-a impus in derby-ul cu Tudora! VIDEO

Luni, 29 Mai 2017, ora 14:02
59 citiri
Sanatatea Darabani a castigat derby-ul Ligii a 4-a, cu Transdor Tudora, scor 3-1, si este in proportie de 99 % noua campioana judeteana la fotbal.
Meciul dintre primele doua clasate din Liga 4 a avut loc la Darabani. Inaintea partidei, Tudora era lider cu 69 de puncte si un golaveraj de +100 de goluri, in timp ce darabenii aveau 66 de puncte si un golaveraj de +76 de goluri.
In meciul tur dintre cele doua echipe, Tudora s-a impus cu scorul de 2-1, si orice rezultat inregistrat in partida retur, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani