Liviu Ciobotariu, inaintea meciului cu Poli Iasi: "Avem nevoie de sustinerea suporterilor. Este un derby al orgoliilor, al oraselor!"

Vineri, 26 Aprilie 2019, ora 11:01
59 citiri
Duminica, in prima zi de Pasti, FC Botosani va primi vizita celor de la Poli Iasi, in etapa a 7-a a play-out-ului din Liga 1 Betano. Meciul este programat sa inceapa la ora 18.00.

Tehnicianul botosanenilor se asteapta la un meci greu, intrucat vor avea de indruntat o echipa motivata, care joaca foarte bine. "Este un joc asteptat de iubitorii fotbalului din aceasta zona, din Moldova. Tot timpul dintre noi si Poli Iasi au iesit meciuri tari, incrancenate, din pacate pentru noi nu a iesit foarte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani