Meci distrus de arbitru pe Arena Nationala: Dinamo - FC Botosani 1-1 dupa doua penalty-uri refuzate pentru botosaneni! Moussa a fost scos cu ambulanta de pe teren

Duminica, 15 Septembrie 2019, ora 11:02
49 citiri
Dinamo Bucuresti si FC Botosani au remizat aseara, scor 1-1, intr-un meci disputat pe Arena Nationala, in etapa cu numarul 9 din Liga 1, un meci distrus practic de arbitrajul lui George Radulescu.
In urma acestui rezultat, FC Botosani urca momentan pe locul 6, ultimul care asigura prezenta in play-off, in timp ce Dinamo stationeaza pe pozitia a 9-a.
Dinamo a deschis scorul prin Deian Sorescu (58), dar botosanenii au egalat la scurt timp, prin tunisianul Sofien Moussa (65), la al doilea sau meci ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani