Momente emotionante in parcarea stadionului Dinamo. Cu cine s-a intalnit Liviu Ciobotariu

   

Mircea Rednic a anuntat inca din etapa trecuta ca-l va menaja pe Denis Ciobotariu cu FC Botosani, deoarece echipa adversa este antrenata de tatal sau. Antrenorul lui Dinamo a vrut astfel sa-l protejeze de eventuale emotii are l-ar fi impins sa greseasca.
Foto: telekomsport.ro
Denis Ciobotariu si tatal sau, Liviu Ciobotariu, au fost adversari, in Dinamo - FC Botosani 1-0. Insa, la final, s-au vazut in parcarea stadionului si s-au imbratisat.
Mircea Rednic a anuntat inca din etapa trecuta ca-l va menaja pe Denis Ciobotariu cu FC Botosani, deoarece echipa adversa este antrenata de tatal sau. Antrenorul lui Dinamo a vrut astfel sa-l protejeze de eventuale emotii are l-ar fi impins sa greseasca, arata telekomsport.ro.
Denis Ciobotariu a fost rezerva cu FC Botosani, dar s-a intalnit cu tatal sau in parcarea stadionului, dupa meci: "Era greu sa il vad pe baiatul meu ca lupta impotriva mea, impotriva echipei mele. Fiecare este cu echipa lui, el este la Dinamo, e platit de Dinamo, e jucatorul lui Dinamo. Eu sunt in momentul de fata la Botosani. Ca sa fiu sincer, mie mi-a convenit ca nu a jucat", a spus Liviu Ciobotariu.
Miercuri, 24 Aprilie 2019, ora 11:02
Sursa: Stiri Botosani

Stiri Botosani
Cele mai citite stiri
PNL e degeaba la Botosani?! A pierdut prefectul pe scarile autocarului, ALDE ia in plus si doua institutii, PMP patru deconcentrate
Liberalii botosaneni traiesc momente umilitoare dupa ce au reusit pentru prima data in istorie sa ...
Soc in PNL! Nu se mai poate face NIMIC! ALDE va da prefectul si va avea 2 directori de deconcentrate, iar PMP 4 directori
Echipa PNL Botosani Pe surse, liberalii botosaneni trebuie sa se resemneze cu faptul ca nu PNL va ...
Surse: Minodora Vasiliu a iesit din cursa pentru prefect. Numele a doua femei si un barbat trimise pentru acest post
Informatiile cu privire la functia de prefect al judetului Botosani, oferite pe surse din mediul ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor