Nicu Vlad, despre sportiva din Botosani care a uimit la Campionatul Mondial: "Ar trebui sa fie sportivul anului din Romania!"

Luni, 11 Decembrie 2017, ora 11:02
81 citiri
Nicu Vlad, presedintele FR de Haltere, a opinat ca botosaneanca in varsta de 22 de ani, castigatoare a trei medalii de aur la CM 2017 de haltere de la Anaheim (SUA), ar merita sa fie sportivul anului 2017 din Romania.
''Loredana este un produs al federatiei incepand cu 2007, cand am dat drumul la centrul de la Botosani. Este medaliata cam la toate categoriile de varsta, ma refer la cadeti, juniori, tineret si anul acesta este campioana europeana de seniori, de tineret si campioana mondiala de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani