Patru social-democrati grei din Botosani ar fi amenintat grosolan o fosta colega de partid. Tupeul ar ascunde in spate un clan

   

Presedintele organizatiei judetene a Pro Romania, Mihaela Hunca, a lansat acuze grave in cadrul conferintei de presa sustinute vineri. Aceasta a dezvaluit ca unii dintre cei mai grei politicieni social-democrati din Botosani au amenintat-o intr-un mod gros, dupa ce a votat favorabil motiunea de cenzura.Presedintele PSD Botosani, Doina Federovici, senatorul Lucian Trufin, fostul ministru al Muncii Mariu Budai si deputatul Costel Lupascu ar fi asigurat-o pe fosta colega de partid ca nu va mai putea intra in judetul Botosani, ca urmare a optiunii sale privind caderea Guvernului Dancila. Mai mult decat atat, conform celor sustinute de catre Hunca, cei patru ar dispune si de sustinerea unui clan interlop, aluziile fiind greu de calificat.
"Lupascu, Federovici, Trufin si Budai m-au amenintat in haita ca, impreuna cu clanul pe care il conduc din judetul Botosani, imi vor interzice sa intru in judetul Botosani"

, este acuzatia liderului Pro Romania.
Integral, aceasta a declarat ca:
"O parte din parlamentarii PSD Botosani au iesit in evidenta, ieri, in Parlamentul Romaniei, prin anumite manifestari care nu ne fac cinste. Lupascu printr-o tentativa de coruptie. Acelasi Lupascu, cu Federovici, Trufin si Budai m-au amenintat in haita ca impreuna cu clanul pe care il conduc din judetul Botosani, imi vor interzice sa vin in judetul Botosani. Dupa cum vedeti, am ajuns in judetul Botosani pentru ca aici locuiesc (...) Atunci cand am coborat scarile de la urna de vot, erau grupati si au inceput sa ma ameninte ca nu am ce cauta in judet, ca impreuna cu cei care vor fi din judet, cred ca se refereau la clanul pe care il coordoneaza, imi vor interzice sa vin in acest judet. E o amenintare pe care o consider destul de grava".
In replica, Lupascu a transmis ca problema pe care a sesizat-o Mihaela Hunca, este doar o minciuna, pentru care asteapta scuze publice. Asa cum, in opinia lui, si comportamentul instigativ la coruptie al acestuia, manifestat chiar in Parlament, inaintea votarii motiunii, a fost doar o "neintelegere".
Vineri, 11 Octombrie 2019, ora 14:03
Sursa: Stiri Botosani

Stiri Botosani
Cele mai citite stiri
Acesta este un liceu de 3 milioane de euro din Botosani! VIDEO&GALERIE FOTO cum ar urma sa arate cand va fi gata
Primarul Relu Tarzioru a plecat din PNL pentru a trece in randurile social democratilor. Unii l-au ...
Seful liberalilor din Botosani a ramas fara permis
Senatorul Costel Soptica a fost prins cu viteza mare * timp de trei luni el nu va avea voie sa urce ...
Procesiune de Vovidenii, la Botosani
Biserica "Vovidenia" din municipiul Botosani va organiza o procesiune a moastelor celor trei sfinti ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor