Replica lui Rednic la supararea lui Ciobotariu: "Nu au de ce sa se planga. Nu cred ca de asta au pierdut ei in ultima perioada"

   

Dupa ce s-a impus cu 1-0 in meciul cu FC Botosani, Dinamo a venit la un singur punct in spatele liderului din play-out, Gaz Metan Medias."Am luat trei puncte, nu am luat nicio revansa. Si le-am dat posibilitatea la inca patru jucatori sa joace, doi pe parcurs, obiectivul l-am indeplinit. Vorbesc de puncte. Normal ca jocul nu are cum sa mearga daca la fiecare meci schimbi 3-4 jucatori. Dar pe noi ne intereseaza acum punctele.
Montini n-a fost singurul care s-a dus la vestiare dupa schimbare. S-a dus si Zenke. Le e frig. Nu are de ce sa fie suparat Montini. Le-am explicat ca in perioada asta toata lumea are sansa sa joace. Si sper sa reusim sa nu mai avem teama de a retrograda si sa dau sansa si la jucatorii tineri care s-au antrenat cu echipa.
(n.r. despre Botosani) Au avut la meciul retur din campionatul regulat un arbitraj foarte bun, nu au de ce sa se planga. Nu cred ca de asta au pierdut ei in ultima perioada. S-au bucurat prea mult la meciul cu noi. Asa e viata", a declarat Mircea Rednic pentru Telekom Sport.
Marti, 23 Aprilie 2019, ora 07:48
Sursa: Stiri Botosani

Stiri Botosani
Cele mai citite stiri
Fostul sediu al uneia dintre cele mai mari banci de la Botosani transformat in magazin de perdele si covoare - GALERIE FOTO
In locul unde a functionat timp de peste doua decenii una dintre cele mai vechi institutii bancare ...
Premiera in politica: Un om de afaceri din PNL refuza post de director. Explicatia vine din alta lume!
Maricel Maxim, consilier local PNL Un liberal botosanean pare a fi rupt din actuala lume politica nu ...
Cine este noul prefect al judetului Botosani si ce avere (n)-are!
Colbu Valentin Alexandru este fost ofiter in cadrul Ministerului Apararii Nationale in perioada 1990 ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor