Simona Halep s-a calificat in semifinale la Rogers Cup, dupa 6-4, 6-2 cu Caroline Garcia/ Cine va fi urmatoarea adversara a romancei

Sambata, 12 August 2017, ora 23:59
28 citiri
Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, s-a calificat, sambata, in semifinalele Rogers Cup (Toronto), turneu de categorie WTA Premier 5, dotat cu premii in valoare de 2.434.389 de dolari.
Simona Halep a invins-o, in sferturi de finala, scor 6-4, 6-2, intr-o ora si 12 minute, pe jucatoarea franceza Caroline Garcia, numarul 21 mondial.
"Ieri a fost dificil pentru mine sa astept sapte ore, asa ca am fost putin obosita. Caroline nu este o adversara confortabila, dar imi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani