SPORT Leo Grozavu se teme de Targu Mures: "Ne va astepta o partida dificila cu o echipa care se va inchide foarte bine in aparare"

Vineri, 26 August 2016, ora 12:19
45 citiri
Chiar daca ASA Targu Mures a fost invinsa in toate cele cinci etape din acest sezon, antrenorul echipei FC Botosani, Leo Grozavu, atrage atentia ca partida va fi una dificila si cel mai bun exemplu este ACS Poli Timisoara, care dupa infrangerea cu 5-0 cu Botosani, a castigat cu 3-2 in fata celor de la CSU Craiova.

"Eu unul suflu si in iaurt. Nu vreau sa fiu pocit, dar am suficient de multa experienta si ca fost jucator si ca antrenor si stiu ca in fotbal sunt si meciuri pe care toata lumea le ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani