SPORT Pustiul-minune transferat de Botosani a fost prezentat oficial: "Sper sa fie un viitor Gheorghe Hagi" - FOTO, VIDEO

Joi, 11 August 2016, ora 15:21
56 citiri
Noul fotbalist al echipei FC Botosani, Olimpiu Morutan, a fost prezentat oficial de conducerea FC Botosani. Acesta va purta tricoul cu numarul 11, avut in trecut de Quenten Martinus.

Leo Grozavu, antrenorul formatiei botosanene, a avut numai cuvinte de lauda la adresa jucatorului de 17 ani, insa spune ca acesta trebuie sa-si arate calitatile pe terenul de fotbal.

"Este un tanar cu calitati, un varf al generatiei sale, dar cel mai bine ar fi ca el sa vorbeasca acolo pe teren de calitatile lui, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani