SPORT Revansa tudorenilor! Transdor a castigat CUPA ROMANIEI in fata Luceafarului! Trei goluri si doua cartonase rosii! FOTO, VIDEO

Miercuri, 08 Iunie 2016, ora 23:59
49 citiri
Transdor Tudora a reusit sa puna mana cu Cupa Romaniei - Faza Judeteana, dupa un meci superb disputat chiar impotriva rivalei din campionat, Luceafarul Mihai Eminescu.

Dupa ce au pierdut titlul de campioana in fata echipei din Ipotesti, tudorenii si-au luat revansa si s-au impus in finala disputata la Flamanzi.

Contrar jocului, Luceafarul a deschis scorul in minutul 15, atunci cand Colea a marcat din interiorul careului mic, dupa o pasa ca la carte a lui Dolhescu. Tudora s-a mobilizat imediat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani