Sportivii botosaneni au ocupat tot podiumul la Campionatul Balcanic de Taekwondo!

   

In statiunea Samokov din Bulgaria, a avut loc in week-end-ul trecut Campionatul Balcanic de Taekwondo WT, la proba de Kyorugi (Lupta - Proba olimpica).La aceasta manifestarea sportiva au participat peste 700 de sportivi selectionati la loturile nationale din 12 tari balcanice, Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Grecia, Kosovo, Macedonia de Nord, Muntenegru, Croatia, Moldova, Romania, Serbia si Turcia.
Botosaniul a fost reprezentat la lotul national de 7 sportivi, Dumbraveniul (Suceava) de 5 sportivi si 3 tehnicieni, toti legitimati la Asociatia Brilliant Taekwondo Sporting Club si la sectia de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botosani.
Iata medaliatii de la acest puternic turneu international sunt urmatorii:
LOCUL 1 : Diana MATEI.
LOCUL 2 : Andreea CORDUNEANU si Sara CHIRIEAC.
LOCUL 3 : Andreea IGNAT.
LOCUL 5 : Ana SANAUEsANU, Mario TOFAN, Sabina BURSUC, Alexandra AGACHE, Gabriel AGHIEsOAIE, Mario COJOCARIU, Alexandru FUSA si Cristian SENCIUC.
" Doresc sa multumesc in mod special sportivilor pentru seriozitatea in pregatire, pentru atitudinea si dorinta de a reprezenta cu mandrie Romania, dar si parintilor ce ii sustin atat moral, dar mai ales financiar, ei fiind principalii sponsori ai campionilor nostri. De asemenea, doresc sa multumesc conducerii Clubului Sportiv Botosani pentru increderea si sprijinul ce ni-l acorda. Speram ca in acest sezon competitional de toamna sa obtinem rezultate cat mai frumoase pentru a aduce o imagine deosebita judetelor Botosani si Suceava pe harta sportului romanesc. Ne bucuram ca reusim sa ridicam sportivi la un nivel atat de mare intr-un timp foarte scurt si ca reusim sa facem cinste comunitatilor pe care le reprezentam", a declarat presedintele-antrenor al Asociatiei Brilliant Taekwondo Sporting Club, dar si antrenorul sectiei de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botosani, Denis-Paul MATEI - Centura neagra 4 DAN.
Vineri, 20 Septembrie 2019, ora 11:03
Sursa: Stiri Botosani

Stiri Botosani
Cele mai citite stiri
Accidentul MORTAL de langa Permise: PRIMELE cuvinte ale baiatului care a omorat un om cu masina
Pe 18 iunie 2017 un cumplit accident rutier a avut loc pe Calea Nationala, langa sediul Serviciului ...
Super tranzactie in zona ultracentrala a orasului, un om de afaceri a cumparat o cladire pentru fiul sau - GALERIE FOTO
Una dintre cladirile din zona ultracentrala a municipiului resedinta de judet va avea o alta ...
Ancheta la Spitalul Judetean "Mavromati"
La Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean "Mavromati" din Boto s ani a fost ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor