SUPERB! Suporterii Legiei au oferit o adevarata lectie pe Municipal! Vezi cum si-au incurajat favoritii si gestul de fair-play al botosanenilor! FOTO, VIDEO

Vineri, 24 Iulie 2015, ora 02:15
63 citiri
Suporterii de care s-au temut multi botosaneni, politisti si jandarmi, au facut spectacol la Botosani. Nu doar ca au fost pasnici prin oras, insa au dansat si au cantat pe toata durata partidei.

Fanii polonezi au ajuns in Romania cu masinile personale si le-au dat planurile peste cap oamenilor de ordine, care le pregatisera un tarc in Poligonul ACR, pentru a-i putea controla. Nu a fost asa pentru ca polonezii au venit pe rand, cu dubite, si au ajuns in jurul ore 18:00 pe strada Cuza Voda.

De ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani