Suporterii FC Botosani stiu de ce echipa nu a castigat cu FC Brasov! Atac la adresa finantatorilor: "Unde v-a fost mintea, domnilor?"

Joi, 02 Octombrie 2014, ora 00:05
136 citiri
FC Botosani a remizat sambata, scor 0-0, pe teren propriu, cu FC Brasov, in cadrul etapei a IX-a din Liga 1, iar suporterii echipei pregatite de Leo Grozavu stiu de ce Acsinte si compania nu au putut castiga.

Acestia cred ca principalul motiv al remizei este faptul ca nu a fost un public numeros pe stadion pentru a incuraja echipa, iar asta s-a intamplat din cauza pretului la bilete.

Suporterii botosaneni au luat cu asalt site-ul oficial al echipei si i-au criticat pe finantatori pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani