Tudor Chirila a rabufnit dupa ce fratele sau a fost dat afara de la ASA Targu Mures: "Au incercat sa-i impuna jucatori imediat dupa meciul cu Botosani"

Joi, 13 Aprilie 2017, ora 11:02
56 citiri
Tudor Chirila, fratele antrenorului Ionut Chirila, dat afara de la ASA Targu Mures, dupa doar trei saptamani, a publicat un mesaj vehement la adresa lucrurilor care se petrec la clubul din zona retrogradarii.
In vizorul lui Tudor Chirila, arata prosport.ro, au fost Gabriel Muresan si viceprimarul Petre Maior, pe care i-a acuzat ca l-au "sapat" pe fratele sau:
"ASA TG MURES a schimbat antrenori pe banda rulanta. Este o echipa in prag de retrogradare, aflata in insolventa, cu un lot imbatranit ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani